Oferta Trajnim për rishitësat e Platformës Së Panairit Online në Tirane 14 mars 2020 Prizren nga Biznesi Panairi Online bli Tani ne PanairinOnline
Trajnim për rishitësat e Platformës Së Panairit Online në Tirane 14 mars 2020 Prizren
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Fustane.Eu Makina Online.Eu
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Panairi Online

 

Trajnim për rishitësat e Platformës Së Panairit Online në Tirane 14 mars 2020 Prizren
Nëse jeni një i ri ose e re që kërkoni një mundësi për të bërë biznes, atherë platforma e Panairit Online ju jep mundësi që të merrni përfaqsinë e kësaj platforme për një zonë të caktuar në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni ose dhe në diasporë.
Temat e trajnimit:
1) Prezantim i platformës së Panairit Online dhe vizioni i saj për të rinjtë shqiptarë.
2) Çfarë  mundësish ofron për të rinjtë kjo platformë.
3) Hapjen e dyqanit online për çdo person që merr pjesë në kete trajnim .
4) Praktikë se si bëhet dixhitalizimi i një produkti online dhe dixhtalizimi i një biznes online.
5) Si te beni SEO marketing per nje biznes nepermjet platformes se Panairit Online
6) Teknikat e komunikimit dhe strategjitë se si te shisni online nepermjet platformes se Panairit Online
7) Sistemi i karjerës dhe të ardhurat që mund të fitoni nëpërmjet kësaj platforme.

Kriteret për një pjesmarrës :
1) Veshja serioze
2) Telefon me karikues dhe një prizë treshe
3) Bllok dhe stilolaps
4) Laptop me vete
5) Tarifa e rregjistrimit 20 euro (Deri ne d.12.3.2020)
6) Të gatshëm për të bërë lëvizjen më të rëndësishme të jetës tuaj.
7) Bëni rezervimin për vendin tuaj dhe dërgoni CV-në tuaj në [email protected]

Shënim: Rezervimet pranohen deri diten e premte me d.12.3.20 ora 15:00
Pas datës 27 Mars 2020 këto trajnime do të jenë me pagesë 170€.
Çdo person që merr pjesë në këtë trajnim do të përfitojë falas dyqanin Online në platformë për 21 ditë dhe do ti jepet mundesia te aplikoje per te qene rishites per platformen e Panairi Online

Adresa:  Hotel Ok , Km 10 Prizren
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Panairi Online
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 170 € Ne gjendje stoku : 77

Çmimi me Oferte :

20 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnim për rishitësat e Platformës Së Panairit Online në Tirane 14 mars 2020 Prizren

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/03/2020 Ora 10:26

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 20 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...