Oferta Makine smart automatike me xham panoramik nga Biznesi MakinaOnline.EU bli Tani ne PanairinOnline
Makine smart automatike me xham panoramik
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
MAKINAONLINE.EU
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 MakinaOnline.EU

 

Makine smart automatike me xham panoramik
Makine e vogel, komode dhe parkohet shpejt
Makine komode dhe ekonomike 
Ne oferte perfshihet :
Makine ngjyra e bardhe 
1000 kubik benzin
me kambio automtik
Xhama elektrik
timon hidraulik
mbyllje qendrore
disqe alumini
tapiceri lekure
goma te reja 
dokumenta deri ne qershor 2020 te paguara.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : MakinaOnline.EU
Posta qe kryen Transportin : MakinaOnline.EU
Çmimi pa ofertë : 8240 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

7770 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makine smart automatike me xham panoramik

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 27/02/2020 Ora 12:04

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 7770 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...