Oferta Oferte per Makine Qepse familjare, Makina qepse per kopsht, Aksesorë për qepje, Aksesorë per makina qepse, servis per makina qepse nga Biznesi MAKINA QEPSE INDUSTRIALE - MAKINA QEPSE INDUSTRIALE
Oferte per Makine Qepse familjare, Makina qepse per kopsht, Aksesorë për qepje, Aksesorë per makina qepse, servis per makina qepse
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
MAKINA QEPSE INDUSTRIALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MAKINA QEPSE INDUSTRIALE

Oferte per Makine Qepse familjare, Makina qepse per kopsht, Aksesorë për qepje, Aksesorë per makina qepse, servis per makina qepse

Publike para 86 diteve - Me date 28/11/2023 Ora 12:04:00 AM

Oferte per Makine Qepse familjare, Makina qepse per kopsht, Aksesorë për qepje, Aksesorë per makina qepse, servis per makina qepse
Për pyetje ose rezervime kontaktoni në Whatsapp: 
Nëse jeni duke kërkuar një makinë qepse familjare profesionale, atherë kjo është oferta më e mirë për ju, sepse dhe 12 copë kanë ngelur.
 • Kjo ofertë është nga D.28.11.23 deri më D.28.12.23
Në ofertë përfshihet:
 • Një makinë qepse Model Kraft - By Harris Group.
Specifikat e Makinës Qepëse:
 • Makina qepëse familjare, gjysëm industriale.
 • Të gjitha pjesët e brendshme dhe ingranazhet janë metalike (jo plastike).
 • Ka llambë led me transformator.
 • Ka 13 procese.
 • Cilësia superiore.
 • Garanci 12 muaj për pjesën motorrike.
 • Prodhim për Europën, CE.
 • Gjithashtu ofrojmë dhe shërbim servisi edhe pasi ka mbaruar garancia.    
 • Ka pjesë këmbimi në rast se do të jetë e nevojshme.
 • Në çmim nuk është i përfshirë transporti.
 • Transport ne gjithe Shqiperine.
 • Çmimi me ofertë 165€ nga 220€ çmimi real
Adresa: Rruga Siri Kodra, Rezidenca SIRI, te pallatet Kontakt - Tranë - Abania   
V03   28D1123
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : MAKINA QEPSE INDUSTRIALE
Posta qe kryen Transportin : MAKINA QEPSE INDUSTRIALE
Çmimi pa ofertë : 200EURO Ne gjendje : 12

Çmimi me ofertë :

165EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Oferte per Makine Qepse familjare, Makina qepse per kopsht, Aksesorë për qepje, Aksesorë per makina qepse, servis per makina qepse

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/11/2023 Ora 12:04:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 165 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 268 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...