Oferta Antarësimi një vjeçar te Albania Network Global, vetem për studentët me paketën STUDENT-PRO nga Biznesi CV STUDENTI - CV STUDENTI
Antarësimi një vjeçar te Albania Network Global, vetem për studentët me paketën STUDENT-PRO
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
CV STUDENTI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  CV STUDENTI

Antarësimi një vjeçar te Albania Network Global, vetem për studentët me paketën STUDENT-PRO

Publike para 120 diteve - Me date 08/02/2023 Ora 8:34:00 PM

Kerko pune si student, oferta pune per studente , pune per studente, Cv per student, punesimi i studenteve, Cv shembull , Cv shqip , Model cv shqip word , Krijo CV , Si te shkruajme nje CV per pune
Për të bërë rregjistrimin dhe antarësimin tuaj, kontaktoni në Whatsapp.
Kush janë 33 përfitimet që JU do të keni nga CV Online:
 1. CV Online është më profesionale, sepse është një website online i personalizuar.
 2. CV Online është më profesionale, sepse është online dhe e aksesueshme në çdo moment.
 3. CV Online është më profesionale, sepse është dhe kartvizitë Virtuale.
 4. CV Online është më profesionale, sepse është me QR CODE dhe ju keni mundësinë që me një stiker adeziv, e vendosni nga pas te telefoni juaj, dhe duke e skanuar personi tjetër lidhet menjëherë në Whatsapp me ju.
 5. CV Online është më profesionale, sepse ju do të jeni më të ekspozuar ndaj kërkesave për punësim, ku ju do të keni mundësi të zgjidhni.
 6. Me CV Online janë bizneset që ju kërkojnë që ju të punoni te ata.
 7. Me CV Online jeni ju që e vendosni se sa doni të paguheni.
 8. Me CV Online, jeni ju pronar dhe aset i vetes tuaj dhe jo kompanitë e punësimit.
 9. Me CV Online ju i hapni vetes tuaj një vend pune automatikisht si kordinator online te ANG në kohën e lirë.
 10. Me CV Online ju filloni punë online automatikisht si kordinator Online te ANG në kohën e lirë.
 11. Me CV Online ju punoni nga shtëpia edhe sikur të jeni në majë të malit, në oraret që ju doni dhe aq orë sa doni.
 12. Me CV Online ju mund të punoni edhe pse ndoshta nuk keni diplomë, sepse një sipërmarrës nuk ka nevojë për diploma, por ka nevojë për njerëz që kanë aftësi për një punë të caktuar.
 13. Me me CV Online ju mund t’i takoni pronarët nga afër në eventet fizike, që ANG organizon çdo muaj, dhe i radhës është më 12.11.22.
 14. Me CV Online, ju mund të bëheni partner biznesi me një nga antarët tanë te ANG.
 15. Me CV Online në këto evente, ju do të keni mundësi të njiheni personalisht me persona me influencë dhe janë të suksësshëm në punën e tyre.
 16. Me CV Online ju i jepni mundësinë vetes tuaj që pas 3 muajsh të përfitoni 100% FALAS një trajnim 3 mujor nga platforma Panairi Online SHPK, për nisjen e një biznesi online me kosto zero.
 17. Do të keni mundësi që të punësoheni online në një nga bizneset e antarëve, që janë pjesë te Albania Network Global.
 18. Do të keni mundësi që të aftësoheni për 9 ditë si kordinator, dhe automatikisht të vetpunësoheni te platforma Albania Network Global.
 19. Do të keni mundësi të bëheni partnerë në një nga 9 Start-UP që është duke u zhvilluar nëpërmjet platformës Panairi Online SHPK.
 20. Do të jeni pjesë e një komuniteti me profesionista të ndryshëm shqiptare nga e gjithë bota, që kanë arritur sukses dhe pasuri në fusha të ndryshme.
 21. Do të keni mundësi të krijoni ura bashkpunimi me persona që ndajnë të njëjta vlera me ju dhe që kanë ide ose vizion të përafërt me ju.
 22. Do të keni mundësi të krijoni njohje të reja cilësore me njerëz që kanë ndikim pozitiv në shoqëri dhe të bashkpunoni me persona që e kanë arritur suksesin që ju doni të arrini.
 23. Do të keni mundësi të ndiqni trajnime shumë të veçanta 100% FALAS në fushën e motivimit, zhvillimit personal dhe marketingut online nga persona që e kanë arritur suksesin dhe flasin nga provoja e tyre, jo nga librat.
 24. Do të keni mundësi të prezantoni projektet tuaja dhe të merrni mbështetje nga shumica e antarëve, nëse keni një projekt ambicioz dhe afatgjatë.
 25. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 26. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 27. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 28. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 29. Njoftimin e çdo antari për të gjitha aktivitetet fizike dhe online, që do të zhvillojë Albania Network Global.
 30. Në udhëtime të ndryshme në grup, brenda dhe jashtë vendit që do të zhvillojë Albania Network Global do ti përfitoni me 20% ulje.
 31. Trajnime të ndryshme fizike një, dy dhe tre ditore që do të zhvillojë Albania Network Global do ti përfitoni me 20% ulje.
 32. Antarësimi te klubi i Vizionarëve MM (Mendja Milionere) në 2023 nëse plotësoni të gjitha kriteret 100% Falas.
 33. Do të keni mundësi të bëheni përfaqsues i Albania Network Global, nëse plotësoni të gjitha kriteret për të qënë përfaqsues për një shtet për komunitetin shqiptar që jeton dhe punon në atë shtet.
Në këtë ofertë përfshihet:
 • Hapjen dhe listimin e profilit te Albania Network Global, nëpërmjet platformës Panairi Online, për çdo menaxher ose profesionist që është i punësuar = Falas
 • Intervista virtuale 60 min për pregatitjen e CV online në formën e një biografie si ESE te Albania Network Global = Falas
 • Dizenjimin e fotove me logon për postimet që do të bëhen te Albania Network Global = Falas
 • Plotësimi i profilit dhe publikimi në platformën Albania Network Global, për çdo menaxher ose profesionist që është i punësuar = Falas
 • Publikimin e CV Online te Albania Network Global = Falas
 • Antarësimi për vitin 2022 në platformën Albania Network Global = 100% FALAS.
 • Rregjistrimi në platformën Albania Network Global = Falas
 • Dixhitalizimi, përpunimin dhe reklamimin e CV Online me SEO në Google te Albania Network Global.
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për punësim, në bazë të aftësive, kritereve dhe kërkesave që ka menaxheri ose profesionisti që është i punësuar diku.
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për një nga shërbimet që ofron platforma Panairi Online SHPK
 • Dixhitalizimi dhe reklamimin i një reklame me SEO në Google për një nga shërbimet që ofron platforma Albania Network Global.
 • Antarësimi një vjeçar si antar STUDENT-PRO për vitin 2023 me ofertë nga 90 euro në 45 euro.
Për çdo postim të një reklame ekstra, që doni të shtoni te profili juaj ka kosto = 20 euro.

Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

Shënim: Kjo ofertë vlen për 99 studentët e parë që do të antarësohen me paketën e STUDENT-PRO
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : CV STUDENTI
Çmimi pa ofertë : 90EURO Ne gjendje : 99

Çmimi me ofertë :

45EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Antarësimi një vjeçar te Albania Network Global, vetem për studentët me paketën STUDENT-PRO

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/02/2023 Ora 8:34:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 45 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 422 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...