Oferta Kontenier për ZYRA ose për banim për punëtor me sistem elektrik dhe hidraulik nga Biznesi KONTENIER ALBANIA - KONTENIER ALBANIA
Kontenier për ZYRA ose për banim për punëtor me sistem elektrik dhe hidraulik
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
KONTENIER ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  KONTENIER ALBANIA

Kontenier për ZYRA ose për banim për punëtor me sistem elektrik dhe hidraulik

Publike para 26 diteve - Me date 13/07/2022 Ora 9:31:00 PM

Kabina vend roje , Kontenier banimi, Kontenier per shtepi, Kontenier per zyra, Shtepi modulare konteiner per zyre , Kontenier me tualet me panele sanduic, kontenier i levizshem me porosi , Container ne shitje
Për ta parë nga afër konteinerin, kontaktoni në Whatsapp.
Në ofertë përfshihet:
  • Një kontenier me përmasat 6 metra i gjatë, me 3 metra i gjerë, me lartësi 2.40 cm
  • Me drita te insatuara gati për ti sjell kabullin kryesor.
  • Kontenieri është i ri 3 muaj i përdorur.
  • Kontenieri ndodhet në Kodër Kamëz Tiranë.
  • Shitet për arsye se biznesi falimentoi.
  • Çmimi 3700 euro kur është blerë.
  • Çmimi 3200 euro me ofertë.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : KONTENIER ALBANIA
Posta qe kryen Transportin : KONTENIER ALBANIA
Çmimi pa ofertë : 3700EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

3200EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kontenier për ZYRA ose për banim për punëtor me sistem elektrik dhe hidraulik

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 13/07/2022 Ora 9:31:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 3200 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 349 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...