Oferta Paketa PRO-DENT nga Klinika Dentare Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online nga Biznesi Klinika Dentare Online - DENTAL CENTER ALBANIA
Paketa PRO-DENT nga Klinika Dentare Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
DENTAL CENTER ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  DENTAL CENTER ALBANIA

Paketa PRO-DENT nga Klinika Dentare Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Publike para 108 diteve - Me date 22/04/2022 Ora 7:46:00 AM

Paketa PRO-DENT nga Klinika Dentare Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online , Best Klinika Dentare in Albania , Dental Albania , The best Dental clinic in albania
Për t'u abonuar te Klinika Dentare Online, kontaktoni në telefon ose Whatsapp +355697410707
Disa nga arsye pse duhet të bëheni pjesë e platformës Klinika Dentare Online?
 • Hapjen e profilit të biznesit tuaj në platformën për bizneset shqiptare në botë, Panairi Online.
 • Reklamimin e biznesin tuaj me SEO në Google nëpërmjet postimeve që do të reklamoni.
 • Publikimin, listimin dhe reklamimin e 2 shërbimeve me link të personalizuar në platformën Panairi Online, për shërbimet ose produktet që ju ofroni.   
 • Mundësinë që biznese të ndryshme të reklamohen te profili i biznesit tuaj, me një nga 8 banerat.
 • Pjesmarrja juaj në aktivitetet fizike dhe online që do të zhvillojë Albania Network Global.
Me abonimin me paketën PRO-DENT ju përfitoni modulet e mëposhtëm, për 12 muaj.
 1. Moduli Profili Fillestar me 8 banera, ku janë listuar 2 postimet tuaja dhe janë 8 banera reklama nga "Klinika Dentare Online"
 2. Modulin Oferta e Biznesit me 2 postime ku do të publikohen 2 produkte ose shërbime që ju ofroni.
 3. Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 4. Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 5. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj.
 6. Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 7. Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 12 foto të biznesit tuaj.
 8. Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
Shërbime që i përfitoni falas:
 1. Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën Klinika Dentare Online = Falas
 2. Listimin e profilit tuaj te lista e bizneseve Promo në platformën Panairi Online = Falas
 3. Listimin e reklamave tuaja te lista e ofertave nga të gjithë bizneset në platformën Panairi Online = Falas
 4. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 5. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 6. Dizenjimin e fotove me logon e Klinika Dentare Online për 2 postimet që do të publikoni në platformën Panairi Online = Falas
 7. Lidhjen e 8 videove te kanali jonë në Youtube me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë = FALAS
Shërbime që nuk janë të përfshira në ofertë:
 1. 8 banerat te profili fillestar, ku 4 banera janë reklama nga "Klinika Dentare Online" dhe 4 banera janë tuajat, ku ju mund të reklamoni 4 biznese të ndryshme dhe mund t'ju merrni pagesë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 10€ në vit)
 2. Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 1010 Subscribers dhe pastaj në platformë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 5€ në vit)
 3. Aktivizimi i PayPal në platformën Panairi Online, që klienti juaj të mund ta bëjë pagesën me PayPal = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 10€ në vit)
 4. Nëse doni të bëni më tepër postime te profili juaj, çdo postim ka kosto ekstra = (Një postim = 20€)
 5. Stikera për ti ngjitur ne biznesin juaj me logon e "Klinika Dentare Online" = (Kjo ka kosto ekstra në varësi të sasisë dhe përmasave)
Shënim të rëndësishme:
 • Kjo ofertë vlen për 99 bizneset e para që do të abonohen me paketën e PRO-DENT.
 • Koha e realizimit 7 ditë nga momenti i pagesës dhe dërgimit të informacioneve nga ana juaj.
 • Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
 • Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 7 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
 • Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja nëse doni që të bëheni pjesë te "Klinika Dentare Online".
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Klinika Dentare Online
Çmimi pa ofertë : 60EURO Ne gjendje : 99

Çmimi me ofertë :

40EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Paketa PRO-DENT nga Klinika Dentare Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/04/2022 Ora 7:46:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 40 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 194 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...