Oferta Administrim pallatesh, menaxhimin e pronave dhe apartamenteve, menaxhimi i shtepive private, menaxhim i dyqaneve nga Agjensi imobilare Isidori nga Biznesi Isidor Koti Administrator Pronash - Isidor Koti Administrator Pronash
Administrim pallatesh, menaxhimin e pronave dhe apartamenteve, menaxhimi i shtepive private, menaxhim i dyqaneve nga Agjensi imobilare Isidori
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
ISIDOR KOTI ADMINISTRATOR PRONASH
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Isidor Koti Administrator Pronash

Administrim pallatesh, menaxhimin e pronave dhe apartamenteve, menaxhimi i shtepive private, menaxhim i dyqaneve nga Agjensi imobilare Isidori

Publike para 138 diteve - Me date 23/03/2022 Ora 12:51:00 AM

Pastrim profesional per apartamente , Shërbime hidraulike , Sherbime elektrike , Zhbllokime tubash , Vendosje sistemi kamerash ne shtepi , Pagesa faturash uji, Pagesa faturash per dritat , Menaxhim prone , Menaxhim parkimi privat dhe pallati.
Për të komunikuar me Isidor Koti, kontaktoni në Whatsapp: +355683159000
Nëse keni një pronë dhe nuk e menaxhoni dot!
Nëse jeni në kërkim për blerjen e një prone!
Nëse jeni në kerkim për të marrë një ambjen me qera!
Atherë mos hezitoni të na kontaktoni që ne, t'ju japim zgjidhjen dhe ofertën më të mirë.
Lista e shërbimeve që ofroj nga biznesi imi "Prona dhe Pallate Isidori":
 • Administrim Pallatesh,
 • Menaxhim Pronash, Apartament, Shtëpi private, dyqane dhe garazhde 
 • Shërbime në shitblerje dhe qiradhënie të pronave.
 • Mirëmbajtje dhe riparim ashensorësh në pallate si dhe vendosjen e ashensorëve të rinj.
 • Pastrim profesional në apartamente, shtëpi private dhe vila.
 • Shërbime hidraulike.
 • Shërbime elektrike.
 • Zhbllokime tubash.
 • Pagesa faturash për ujin, energjinë elektrike, shkallët dhe mbledhjen e pagesave të qerave.
 • Menaxhimin për parking privat dhe parking të pallateve.
 • Vendosjen e sistemit të kamerave në shtëpi ose biznese.
Adresa : Lagjia Don Bosko - Rruga Abdyl Matoshi pranë "Bujtinës së Gjelit" - Tiranë.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Isidor Koti Administrator Pronash
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Administrim pallatesh, menaxhimin e pronave dhe apartamenteve, menaxhimi i shtepive private, menaxhim i dyqaneve nga Agjensi imobilare Isidori

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 23/03/2022 Ora 12:51:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 305 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...