Oferta Trajnime për sjelljen e prindit ndaj fëmijës , për çështjet emocionale , për vetbesimin dhe konsulencë individuale motivuese. nga Biznesi Denisa Lekaj Trajnuese Motivuese - Denisa Lekaj Trajnuese Motivuese
Trajnime për sjelljen e prindit ndaj fëmijës , për çështjet emocionale , për vetbesimin dhe konsulencë individuale motivuese.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE DRAGUSHA GOLD
Mirësevini!
DENISA LEKAJ TRAJNUESE MOTIVUESE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Denisa Lekaj Trajnuese Motivuese

Trajnime për sjelljen e prindit ndaj fëmijës , për çështjet emocionale , për vetbesimin dhe konsulencë individuale motivuese.

Publike para 433 diteve - Me date 21/03/2022 Ora 4:19:00 PM

Trajnime per sjelljen e prindit ndaj femijes , per çeshtjet emocionale , per vetbesimin dhe konsulence individuale motivuese , Trajnime motivues , Trajnime motivues per te rritur , Trajnime individuale per luhatshmerine emocionale
Për të komunikuar me Denisa Lekaj, kontaktoni në Whatsapp: +355676035403

Lista e shërbimeve që ofroj :
  • Trajnim për sjelljen e prindit ndaj fëmijës nga mosha 0 deri në 10 vjeç.
  • Trajnime motivues për të rritur.
  • Trajnime individuale për luhatshmërinë emocionale.
  • Trajnime individuale për çeshtjet emocionale të pa zgjidhura me veten. 
  • Trajnime individuale për persona që kanë humbur vetbesimin te vetja.
  • Konsulenc motivuese individuale të personalizuar.
  • Së shpejti do të ofroj dhe trajnime në fushën e NLP.
Për pyetje ose për një konsultë online FALAS mos hezitoni të më kontaktoni.
Me respekt Denisa Lekaj
Adresa : Lagjia Laprakë - Rruga Dritan Hoxha - Tiranë.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Denisa Lekaj Trajnuese Motivuese
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnime për sjelljen e prindit ndaj fëmijës , për çështjet emocionale , për vetbesimin dhe konsulencë individuale motivuese.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 21/03/2022 Ora 4:19:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 566 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...