Oferta Trajtime për Nishane, për Lytha , për Kallo dhe me plazem të pasur me trombocite / PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC nga Biznesi Gerald Kola - Gerald Kola Mjek
Trajtime për Nishane, për Lytha , për Kallo dhe me plazem të pasur me trombocite / PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
GERALD KOLA MJEK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Gerald Kola Mjek

Trajtime për Nishane, për Lytha , për Kallo dhe me plazem të pasur me trombocite / PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC

Publike para 141 diteve - Me date 20/03/2022 Ora 9:13:00 PM

Trajtimi me lipolizante, Trajtimi per Kapilarët e kuq , Trajtimi me hark plazmatik , Trajtime për Nishane Trajtime për Kallo , Trajtime për Lytha , Trajtimi me plazem të pasur me trombocite / PRP , mesoterapi per floket
Për të komunikuar me  mjekun GERALD KOLA, kontaktoni në Whatsapp: +355694254611
Ju mirpresim në ambjentet e klinikës tonë, për tu kujdesur për shëndetin tuaj.
 • Trajtimi me lipolizante, Double-chin 
 • Trajtimi me sklerotizant, Kapilarët e kuq të gjakut 
 • Trajtimi me hark plazmatik (mikrokirurgji)
 • Trajtime për Nishane
 • Trajtime për Kallo
 • Trajtime për Lytha 
 • Trajtimi me plazem të pasur me trombocite / PRP 
 • Trajtim mesoterapi per floket 
 • Trajtimi i lekurës së varur me fije, lifting jo kirurgjikal
 • Liposuction jo kirurgjikal me kanjule
Shënime:
 • Pranojmë vizita vetëm me rezervim online ose duke ardhur pranë klinikës për të lënë orarin që ju përshtatet juve.
 • Mënyra e pagesës: Pagesa bëhet pasi keni marrë shërbimin.
Adresa : Te Bulevardi Bajram Curri, Rruga Irfan Tomini, te Ura DELIJORGJI, te pallati me shigjeta, përballë Karburant KASTRATIT - Tiranë.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Gerald Kola
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtime për Nishane, për Lytha , për Kallo dhe me plazem të pasur me trombocite / PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 20/03/2022 Ora 9:13:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 217 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...