Oferta Trajtime për fytyrën me botox, me Filler , me Hydrafacial dhe PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC nga Biznesi Gerald Kola - Gerald Kola Mjek
Trajtime për fytyrën me botox, me Filler , me Hydrafacial dhe PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
GERALD KOLA MJEK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Gerald Kola Mjek

Trajtime për fytyrën me botox, me Filler , me Hydrafacial dhe PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC

Publike para 141 diteve - Me date 20/03/2022 Ora 9:03:00 PM

Trajtime fytyre me botox DERMATO - ESTETIKE , Trajtim me Botox , Trajtim me Filler , Trajtim me Hydrafacial , Trajtim me PRP , Trajtim me botox per rrudhat ne balle dhe sy , Trajtimi i hiperhidrozës aksilare dhe palmare
Për të komunikuar me  mjekun GERALD KOLA, kontaktoni në Whatsapp: +355694254611
Ju mirpresim në ambjentet e klinikës tonë, për tu kujdesur për bukurinë dhe shëndetin tuaj.
 • Trajtime estetike dhe rimodelim me acid hialuronic
 • Trajtime fytyre DERMATO - ESTETIKE
 • Trajtim me Botox 
 • Trajtim me Filler
 • Trajtim me Hydrafacial
 • Trajtim me PRP
 • Trajtim me botox per Eliminimi i rrudhave të mimikës (ballë dhe sy)
 • Trajtimi i hiperhidrozës aksilare dhe palmare
 • Korrigjimi i gummy smile 
Shënime:
 • Pranojmë vizita vetëm me rezervim online ose duke ardhur pranë klinikës për të lënë orarin që ju përshtatet juve.
 • Mënyra e pagesës: Pagesa bëhet pasi keni marrë shërbimin.
Adresa : Te Bulevardi Bajram Curri, Rruga Irfan Tomini, te Ura DELIJORGJI, te pallati me shigjeta, përballë Karburant KASTRATIT - Tiranë.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Gerald Kola
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajtime për fytyrën me botox, me Filler , me Hydrafacial dhe PRP nga TIRANA HEALTH CLINIC

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 20/03/2022 Ora 9:03:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 236 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...