Oferta Trajnime për barazine gjinore , Trajnime për dhunën në familje , Trajnime për parandalimin e trafikimit për të miturit. nga Biznesi Shemsije Seferi - Shemsije Seferi
Trajnime për barazine gjinore , Trajnime për dhunën në familje , Trajnime për parandalimin e trafikimit për të miturit.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
SHEMSIJE SEFERI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Shemsije Seferi

Trajnime për barazine gjinore , Trajnime për dhunën në familje , Trajnime për parandalimin e trafikimit për të miturit.

Publike para 142 diteve - Me date 19/03/2022 Ora 10:55:00 PM

Trajnime për reabilitimin pikologjik për dhunën në familje , Trajnime për reabilitimin dhe socializim në shoqëri , Trajnime për vetmbrojte nga faktorët psikologjik
Për të komunikuar me Shemsije Seferi, kontaktoni në Whatsapp: +38349615678
Nëse jeni drejtues të një shkolle ose organizate, më kontaktoni për të bashkpunuar në projektet tuaja, në lidhje me trajnimet që unë ofroj:
Lista e shërbimeve që ofroj:
  • Trajnime për barazine gjinore.
  • Trajnime për dhunën në familje.
  • Trajnime për parandalimin e trafikimit për të miturit.
  • Trajnime për reabilitimin pikologjik për dhunën në familje.
  • Trajnime për reabilitimin dhe socializim në shoqëri.
  • Trajnime për vetmbrojte nga faktorët psikologjik.
  • Menaxhim të projekteve të ndryshme që mund të më ofrohen.
Adresa : Lagjia Esat Shabani, Sverk e thatë - Pejë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Shemsije Seferi
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnime për barazine gjinore , Trajnime për dhunën në familje , Trajnime për parandalimin e trafikimit për të miturit.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/03/2022 Ora 10:55:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 561 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...