Oferta Kerkoj pune si Teknik elekrtik , Teknik telekomunikacioni , Teknik i thjeshe per elektoniken. nga Biznesi Ezdalin Almadhi Student - Ezdalin Almadhi Student
Kerkoj pune si Teknik elekrtik , Teknik telekomunikacioni , Teknik i thjeshe per elektoniken.
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
EZDALIN ALMADHI STUDENT
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Ezdalin Almadhi Student

Kerkoj pune si Teknik elekrtik , Teknik telekomunikacioni , Teknik i thjeshe per elektoniken.

Publike para 142 diteve - Me date 19/03/2022 Ora 9:46:00 PM

Teknik per instalimet elektike SMART , Shites dhe reklamues produkti fizikisht dhe online
Për të komunikuar me Ezdalin Almadhi, kontaktoni në Whatsapp: +355675248930
Lista e aftësive që unë kam, si më poshtë:
 • Teknik elekrtik
 • Teknik telekomunikacioni
 • Teknik i thjeshë për elektonikën.
 • Teknik për instalimet elektike "SMART"
 • Shitës dhe reklamues produkti fizikisht dhe online.
Aktualisht jam në pune deri në fund të prillit dhe në shkollë deri në fund të korrikut. 
 • Kërkoj të punoj në një nga profesionet e mesipërme rreth 4-5 orë në ditë.
 • Jam i lirë gjithmonë pas orës 14:00 PM
 • Të dielën e dua pushim.
 • Pagesa duhet të jetë nga 13 euro deri 15 euro dita.
 • Pagesën e dua çdo ditë të shtunë.
 • Do preferoja me siguracione.
 • Pres oferta vetëm nga pundhënës që e kanë biznesin në Tiranë.
 • Për sezonin e verës gusht - shtator pres oferta për të punuar në vendet turistike bregdetare në çfar do lloj profesioni me kusht që të më sigurojnë fjetjen dhe ushqimin.
Mos hezitoni të më kontaktoni.
Me respekt Ezdalin Almadhi
Adresa: Fshati Krrabe - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Ezdalin Almadhi Student
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kerkoj pune si Teknik elekrtik , Teknik telekomunikacioni , Teknik i thjeshe per elektoniken.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/03/2022 Ora 9:46:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 203 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...