Oferta Kerkoj burre ne Itali / Kerkoj burre ne Zvicer / Kerkoj burre ne Gjermani / Kerkoj burre ne France / Kerkoj burre ne Angli / Kerkoj burre ne Spanje / Kerkoj burre ne Suedi / nga Biznesi Agjensia Martesore Online - AGJENSIA MARTESORE ONLINE
 Kerkoj burre ne Itali / Kerkoj burre ne Zvicer / Kerkoj burre ne Gjermani / Kerkoj burre ne France / Kerkoj burre ne Angli / Kerkoj burre ne Spanje / Kerkoj burre ne Suedi /
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
AGJENSIA MARTESORE ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  AGJENSIA MARTESORE ONLINE

Kerkoj burre ne Itali / Kerkoj burre ne Zvicer / Kerkoj burre ne Gjermani / Kerkoj burre ne France / Kerkoj burre ne Angli / Kerkoj burre ne Spanje / Kerkoj burre ne Suedi /

Publike para 607 diteve - Me date 31/01/2022 Ora 2:50:00 AM

Paketa e AMOPRO nga Agjensia Martesore Online , Kerkoj burre ne Itali , Kerkoj burre ne Zvicer , Kerkoj burre ne Gjermani , Kerkoj burre ne France , Kerkoj burre ne Angli , Kerkoj burre ne Spanje , Kerkoj burre ne Suedi ,
Për të bërë njoftimin tuaj, kontaktoni në Whatsapp:

Antarësimi dhe njoftimi juaj te Agjensia Martesore Online (LIFETIME) vetëm një herë me paketën LIFETIME  = 90
PËRFITIMET SI ANTAR TE Agjensia Martesore Online
 • 1) Antarësimi te Agjensia Martesore Online vetëm një herë me paketën LIFETIME.
 • 2) Një njoftim prezantues, me 4 foto, informacion mbi biografinë e tij, kërkesat dhe kriteret për partnerin ose partneren që kërkon, te konvertuara në një link të personalizuar.
 • 3) Lidhjen e numrit të telefonit, që kush është i interesuar të kontaktojë direkt ju në Whatsapp.
 • 4) Gjetjen e fjalëve kyçe që klienti t'ju gjejë në Google.
 • 5) Dizenjimin e fotove tuaj me logon e Agjensia Martesore Online. 
 • 6) Njoftim individual për çdo antar, për aktivitetet që do të organizohen në të ardhmen nga Agjensia Martesore Online në Shqipëri, Kosovë dhe Diasporë. 
 • 7) Dërgimin e të dhënave të klientit, në rastin kur klienti plotëson formularin e porosisë.
 • 8) Reklamimin e profilit tuaj te faqja dhe te grupi në Facebook.
 • 9) Organizimin çdo vit te 4 Party-Event në 4 stinë të ndryshme ku antarët e platformës Agjensia Martesore Online mund të marrin pjesë fizikisht dhe mund të krijojnë lidhje gjatë këtij eventi.
NJË POSTIM KA KËTO TË DHËNA:
 • A) Njoftimi me emrin tuaj dhe fjalët kyçe që klienti t'ju gjej në Google.
 • B) Një bjografi e shkurtër rreth shkollimit dhe punët ose aktivitete që keni bërë në vite.
 • C) Një përshkrim i shkurtër mbi, kërkesat dhe kriteret për partnerin ose partneren që kërkoni, teksti jo më shumë se sa gjysma e një flete libri.
 • D) Numrin tuaj të kontaktit i cili do të jetë i klikueshëm që klienti t'ju marrë në telefon pa e rregjistruar numrin tuaj.
 • E) 2 deri 4 foto tuajat.
 • F) Adresa ku jeton, një numër kontakti me Whatsapp.
Kështu do të duket profili juaj, te Agjensia Martesore Online nëpërmjet platformës Panairi Online.
SLIM LOUMI - PARIS - FRANCË 

Shërbime të tjera që ofron Agjensia Martesore Online. 
 • 10) Organizimin e eventeve për Fejesa.
 • 11) Organizimin e eventeve për Martesa.
 • 12) Organizimin e eventeve për Ditlindje.
 • 13) Nëse na sugjeroni te një person tjetër dhe ata/o abonohen si ju në platformë, ju përfitoni 30% ulje për abonimin tuaj për vitin 2024.
 • 14) Mundësinë për t'u bërë kordinator te Agjensia Martesore Online nëse rekomandoni individ të tjerë që duan të gjejnë njeriun e zemrës online.
Shënim: Ne jemi platformë marketingu online për të gjithë baqarët dhe beqaret në gjithë botën, të cilën e kemi quajtur Agjensia Martesore Online .
Ne nuk përfaqsojmë ndonjë shoqatë ose institucion. 
Ne jemi platforma Panairi Online SHPK me Nipt : M02122007B

Adresa : Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Kerkoj burre ne Itali / Kerkoj burre ne Zvicer / Kerkoj burre ne Gjermani / Kerkoj burre ne France / Kerkoj burre ne Angli / Kerkoj burre ne Spanje / Kerkoj burre ne Suedi /

Vlera e pageses me PayPal : 0 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Agjensia Martesore Online
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kerkoj burre ne Itali / Kerkoj burre ne Zvicer / Kerkoj burre ne Gjermani / Kerkoj burre ne France / Kerkoj burre ne Angli / Kerkoj burre ne Spanje / Kerkoj burre ne Suedi /

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 31/01/2022 Ora 2:50:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 2074 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...