Oferta Paketa Location on WhatsApp / Vendosja location te biznesit ne WhatsApp / Si te vendos lokacionin e biznesin ne ne WhatsApp / Regjistrim i lokacionit te biznesit ne WhatsApp / Biznesi juaj në google Map ne WhatsApp / Vendos lokacionin ne WhatsApp nga Biznesi MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE - MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Paketa Location on WhatsApp / Vendosja location te biznesit ne WhatsApp / Si te vendos lokacionin e biznesin ne ne WhatsApp / Regjistrim i lokacionit te biznesit ne WhatsApp / Biznesi juaj në google Map ne WhatsApp / Vendos lokacionin ne WhatsApp
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Paketa Location on WhatsApp / Vendosja location te biznesit ne WhatsApp / Si te vendos lokacionin e biznesin ne ne WhatsApp / Regjistrim i lokacionit te biznesit ne WhatsApp / Biznesi juaj në google Map ne WhatsApp / Vendos lokacionin ne WhatsApp

Publike para 120 diteve - Me date 25/01/2022 Ora 6:25:00 PM

Paketa Location on WhatsApp , Vendosja location te biznesit ne WhatsApp , Si te vendos lokacionin e biznesin ne ne WhatsApp , Regjistrim i lokacionit te biznesit ne WhatsApp , Biznesi juaj në google Map ne WhatsApp , Vendos lokacionin ne WhatsApp
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Shpërndaje lokacionin e biznesit tënd nëpërmjet Whatsapp, që klienti t'ju gjejë më lehtë.
Brenda 72 orëve specialistët tanë e vendosin lokacionin e biznesin tuaj në aplikacionin WhatsAppp, duke bërë dhe verifikimin e tij.
Në ofertën me Paketën Location on WhatsApp përfshihet:
  • 1) Vendosja lokacionit të biznesit në WhatsApp.
  • 2) Verifikimin e lokacionit të biznesit në WhatsApp .
  • 3) Vendosjen në BIO të sloganit të biznesit me 150 gërma te profili i lokacionit nëpërmjet WhatsApp.
  • 4) Vendosjen e logos me foto te profili i lokacionit nëpërmjet WhatsApp.
  • 5) Suport për 3 muajt e parë në rast se nuk ju del lokacioni nëpërmjet WhatsApp.
  • 6) Hedhjen e një deri tre video te kanali në Youtube te Panairi Online dhe lidhjen për çdo video me linkun e lokacioni nëpërmjet WhatsApp.
Shënim: Mirmbajtjen e profilit të lokacionit nëpërmjet WhatsApp mund ta bëni edhe vetë nëse keni kohë dhe njohuri se si ta përdorni.
Mirmbajtja vjetore te profili i lokacionit nëpërmjet WhatsApp ka kosto ekstra 36 euro për çdo vit dhe nuk është e përfshirë në çmim.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Çmimi pa ofertë : 90EURO Ne gjendje : 30

Çmimi me ofertë :

70EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Paketa Location on WhatsApp / Vendosja location te biznesit ne WhatsApp / Si te vendos lokacionin e biznesin ne ne WhatsApp / Regjistrim i lokacionit te biznesit ne WhatsApp / Biznesi juaj në google Map ne WhatsApp / Vendos lokacionin ne WhatsApp

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 25/01/2022 Ora 6:25:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 70 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1340 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...