Oferta Vendosja e biznesit ne Google Map / Si te vendos biznesin ne Google Map / Regjistrim ne Google Maps per Biznese / Biznesi juaj në google Map / Vendos biznesin tim në Google Map nga Biznesi MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE - MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Vendosja e biznesit ne Google Map / Si te vendos biznesin ne Google Map / Regjistrim ne Google Maps per Biznese / Biznesi juaj në google Map / Vendos biznesin tim në Google Map
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Vendosja e biznesit ne Google Map / Si te vendos biznesin ne Google Map / Regjistrim ne Google Maps per Biznese / Biznesi juaj në google Map / Vendos biznesin tim në Google Map

Publike para 131 diteve - Me date 14/01/2022 Ora 2:29:00 PM

Vendosja e biznesit ne Google Map , Si te vendos biznesin ne Google Map , Regjistrim ne Google Maps per Biznese , Biznesi juaj në google Map , Vendos biznesin tim në Google Map
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Reklamohu sot në Google Map, që të gjesh klienta të rinj nesër.
Kemi një staf të trajnuar dhe të specializuar me një eksperiencë pune 10-vjeçare, si partner të liçensuar nga Google Map.
Brenda 72 orëve specialistët tanë e vendosin biznesin tuaj në Google Map, duke bërë dhe verifikimin e biznesit.
Në ofertën vjeçare me Paketën Google Map përfshihet:
 • 1) Vendosja e biznesit në Google Map.
 • 2) Verifikimin e biznesit ne Google Map.
 • 3) Hapjen e profilit në Google My Business.
 • 4) Postimin e 4 fotove në Google My Business.
 • 5) Suport për 3 muajt e parë në rast raportimi ose mbyllje e biznesit në Google Map.
 • 6) Hedhjen e një deri tre video te kanali në Youtube te Panairi Online dhe lidhjen për çdo video me linkun e Google Map.
 • 7) Hapjen dhe dixhitalizimin e biznesit te platforma për biznese Panairi Online, me 2 postime për produkte ose shërbime me SEO në Google nëpërmjet kësaj platforme për një vit. 
 • 8) Dizenjimin dhe dixhitalizimin e kartvizitës virtuale, me QR Code, me SEO, me logon tuaj dhe me link të personalizuar.
Shënim:
 • Mirmbajtja mujore e profilit në Google My Business dhe Google Map ka kosto ekstra 10 euro për çdo muaj dhe nuk është e përfshirë në çmim.
 • Mirmbajtjen mund ta bëni edhe vetë nëse keni kohë dhe njohuri se si ta përdorni.
 • Nëse nuk keni njohuri, ne ju ofrojmë të ndiqni një trajnim online 2 orë me kosto 30 euro që zhvillohet çdo javë.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Çmimi pa ofertë : 150EURO Ne gjendje : 30

Çmimi me ofertë :

120EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Vendosja e biznesit ne Google Map / Si te vendos biznesin ne Google Map / Regjistrim ne Google Maps per Biznese / Biznesi juaj në google Map / Vendos biznesin tim në Google Map

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/01/2022 Ora 2:29:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 120 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1131 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...