Oferta Menaxhimin e Rrjeteve Sociale & Dixhitalizimin e biznesit me Paketën VIP / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social Media & Marketing Manager / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale / Kontent Menaxher Marketingu / nga Biznesi MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE - MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Menaxhimin e Rrjeteve Sociale & Dixhitalizimin e biznesit me Paketën VIP / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social Media & Marketing Manager / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale / Kontent Menaxher Marketingu /
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Menaxhimin e Rrjeteve Sociale & Dixhitalizimin e biznesit me Paketën VIP / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social Media & Marketing Manager / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale / Kontent Menaxher Marketingu /

Publike para 131 diteve - Me date 14/01/2022 Ora 2:18:00 AM

Menaxhimin e Rrjeteve Sociale & Dixhitalizimin e biznesit me Paketën VIP , Menaxhimin e Mediave Sociale , Social Media & Marketing Manager , Social media menaxher , Menaxher Rrjetesh Sociale , Kontent Menaxher Marketingu ,
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Reklamohu sot, që të gjesh klienta të rinj nesër.
Ofrojmë rezultate të shkëlqyera Menaxhimin e Mediave Sociale për bizneset që ne i marrim në menaxhim.
Kemi një staf të trajnuar dhe të specializuar me një eksperiencë punë më shumë se 10-vjeçare.
Gjithashtu ne jemi një hap përpara me konkurentët duke përdorur informacionet dhe mjetet më të përparuar të momentit.

Në ofertën mujore me Paketën VIP përfshihet:
 • 1) Analizë e Brandit
 • 2) Srategji Marketingu
 • 3) Postime Ditore
 • 4) Rritja e ndërveprimit me audiencën.
 • 5) Dizajn i Personalizuar me logo.
 • 6) Video
 • 7) Fotograf
 • 8) Blog Post
 • 9) Virtual Tour
 • 10) Menaxhim i Sponsorizimeve
 • 11) Dixhitalizimi i biznesit me 10 postime çdo muaj, per produkte ose shërbime me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online 
 • 12) Dizenjimin dhe dixhitalizimin e kartvizitës virtuale me QR Code, me SEO, me dy foto dhe me link të personalizuar.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Çmimi pa ofertë : 999EURO Ne gjendje : 10

Çmimi me ofertë :

987EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Menaxhimin e Rrjeteve Sociale & Dixhitalizimin e biznesit me Paketën VIP / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social Media & Marketing Manager / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale / Kontent Menaxher Marketingu /

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/01/2022 Ora 2:18:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 987 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1121 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...