Oferta Taxi Golem Qani Blloshmi / Taxi Golem Durres / Taxi Rruga Kristal / Merr Taxi Golem Durres / Taxi 24 ore durres nga Biznesi Taxi Qaniu Durres - Taxi Qaniu Durres
Taxi Golem Qani Blloshmi / Taxi Golem Durres / Taxi Rruga Kristal / Merr Taxi Golem Durres / Taxi 24 ore durres
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
TAXI QANIU DURRES
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Taxi Qaniu Durres

Taxi Golem Qani Blloshmi / Taxi Golem Durres / Taxi Rruga Kristal / Merr Taxi Golem Durres / Taxi 24 ore durres

Publike para 147 diteve - Me date 30/12/2021 Ora 5:48:00 PM

Taxi Golem Qani Blloshmi , Taxi Golem Durres , Taxi Rruga Kristal , Merr Taxi Golem Durres , Taxi 24 ore durres
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp : +355672999990
Taksi Qani Blloshmi me një eksperiencë mbi 12 vite në shërbimin publik taksi.
Qani Blloshmi është  Kryetari i Sindikatës Se Pavarur te Taksive.
Shërben 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë
Taksia është Toyota Corolla e vitit 2010-të me Klima.
Targa: AD 670 T
Prioritetet tona janë :
  • Me makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  • Transport të dokumentave të ndryshme.
  • Transport për ilaçe dhe ushqime
  • Për rezervime të pakove: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara ku merret në dorzim dhe porosia.
Vend qëndrimi: Golem Rruga Kristal Durres.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Taxi Qaniu Durres
Posta qe kryen Transportin : Taxi Qaniu Durres
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taxi Golem Qani Blloshmi / Taxi Golem Durres / Taxi Rruga Kristal / Merr Taxi Golem Durres / Taxi 24 ore durres

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 30/12/2021 Ora 5:48:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1117 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...