Oferta Taxi Albania Elbasan / Taksi Sheshi Valmer / Taksi Elbasan Tirane / Taksi qender Elbasan / Taksi te stadiumi Elbasan / Taksi te shinat Elbasan / Taksi te autobuzat Elbasan nga Biznesi Taksi Menti Elbasan - Taxi Menti Elbasan
Taxi Albania Elbasan / Taksi Sheshi Valmer / Taksi Elbasan Tirane / Taksi qender Elbasan / Taksi te stadiumi Elbasan / Taksi te shinat Elbasan / Taksi te autobuzat Elbasan
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
TAXI MENTI ELBASAN
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Taxi Menti Elbasan

Taxi Albania Elbasan / Taksi Sheshi Valmer / Taksi Elbasan Tirane / Taksi qender Elbasan / Taksi te stadiumi Elbasan / Taksi te shinat Elbasan / Taksi te autobuzat Elbasan

Publike para 772 diteve - Me date 02/11/2021 Ora 8:09:00 PM

Taxi Albania Elbasan , Taksi Sheshi Valmer , Taksi Elbasan Tirane , Taksi qender Elbasan , Taksi te stadiumi Elbasan , Taksi te shinat Elbasan , Taksi te autobuzat Elbasan
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp : +355692543843
Taksi Menti Elbasan me një eksperiencë mbi 25 vite në shërbimin taksi.
Taksi Menti Elbasan shërben 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë.
Targa: AE 336 T

Prioritetet tona janë :
  • Me makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  • Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  • Transport të dokumentave të ndryshme.
  • Transport për ilaçe dhe ushqime
  • Për rezervime të pakove: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara ku merret në dorzim dhe porosia.
Vend qëndrimi: Sheshi Valmer, Bulevardi Qemal Stafa, pranë autobuzave dhe Big Market, Elbasan
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Taksi Menti Elbasan
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taxi Albania Elbasan / Taksi Sheshi Valmer / Taksi Elbasan Tirane / Taksi qender Elbasan / Taksi te stadiumi Elbasan / Taksi te shinat Elbasan / Taksi te autobuzat Elbasan

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 02/11/2021 Ora 8:09:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1437 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...