Oferta TRAJNIM 21 DITOR PËR SIPËRMARRËSIT ONLINE Nga Akademia E Biznesit Online nga Biznesi SIPËRMARRËSI ONLINE - SIPERMARRESI ONLINE
TRAJNIM 21 DITOR PËR SIPËRMARRËSIT ONLINE Nga Akademia E Biznesit Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
SIPERMARRESI ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  SIPERMARRESI ONLINE

TRAJNIM 21 DITOR PËR SIPËRMARRËSIT ONLINE Nga Akademia E Biznesit Online

Publike para 356 diteve - Me date 04/11/2022 Ora 9:13:00 AM

TRAJNIM 1 DITOR, 9 ORË PËR SIPËRMARRËSIT ONLINE Nga Akademia E Biznesit Online
Si të nisni dhe të zhvilloni për 21 ditë një biznes online me kosto minimale nëpërmjet platformës Panairi Online.

Për t
ë rezervuar vendin tuaj, kontaktoni në Whatsapp.
Çfar përfshihet në këtë trajnim 21 ditor të personalizuar:
 • Mentorim individual çdo ditë nga 2 orë për 21 ditë.
 • Një trajnim online i personalizuar 3 orë / Plan vizioni juaj.
 • Një trajnim online 3 orë në grup / Sipërmarësi online.
 • Një set me 4 libra nga autori Muhamet Bizhga.
 1. Si të zbulosh talentin tënd
 2. Si të investosh te vetja jote
 3. 27 hapa bazë si të nisësh një biznes online
 4. Manuali i suksesit për biznesin online.
Çfarë përfitoni ju pasi të keni mbaruar këtë trajnim:
 • Aftësoheni për të menaxhuar një biznes online brenda platformës PANAIRI ONLINE.
 • Aftësoheni për të bërë dixhitalizimin e një produkti ose shërbimi me SEO në Google nëpërmjet platformës PANAIRI ONLINE.
 • Aftësoheni dhe mësoni bazat e përdorimin të programit Adobe Ilustrator. (Ne ju bëjmë dhe instalimin e këtij programi në laptopin tuaj)
 • Automatikisht bëheni pronar me 50% në minimalja një biznes që ju do të bëni praktikën.
 • Gjithashtu kush dëshiron mund të bëhet pronar me 50% te të 7 bizneset që ai/ajo do bëjë praktikë brenda 21 ditëve të trajnimit.
 • Do të keni profilin tuaj te platforma CV ONLINE dhe te lista e MSO-ve të liçesuar që duan të punojnë me rrogë + %.
 • Pas 7 muajsh nëse jeni aktiv dhe të ardhurat nga biznesi online janë më shumë se 630 euro në muaj, ju do të bëheni 100% pronar në një nga bizneset që ju jeni 50% pronar.
 • Pas një viti mund të bëheni pronar 100% në një biznes kategori nëse plotësoni kriteret.
Shënime:
 • Pagesa për trajnimin bëhet 100% parapagim në bankën BKT dhe minimaja 3 ditë para datës së trajnimit.
 • Pagesa është e pa kthyeshme nëse ju e ndërprisni trajnimin.
 • Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të pyesni.
Me respekt Muhamet Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK

Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : SIPËRMARRËSI ONLINE
Çmimi pa ofertë : 900EURO Ne gjendje : 3

Çmimi me ofertë :

630EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

TRAJNIM 21 DITOR PËR SIPËRMARRËSIT ONLINE Nga Akademia E Biznesit Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/11/2022 Ora 9:13:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 630 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1539 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...