Oferta Shitet Bufe dhe set kolltuqe te perdorur / Kolltuqe me lekure/ kolltuqe te perdorur / nga Biznesi Mobileria Online bli Tani ne PanairinOnline
Shitet Bufe dhe set kolltuqe te perdorur / Kolltuqe me lekure/ kolltuqe te perdorur /
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
MOBILERIA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Mobileria Online

 

Shitet Bufe dhe set kolltuqe te perdorur / Kolltuqe me lekure/ kolltuqe te perdorur /
Shitet Bufe dhe set Kolltuqesh te Perdorur te Rreth Rrotullimi i Shkozës Tirane . Per te pare, nga afer kontaktoni ne +355697410707
Në ofertë përfshihet:
Dy kolltuqe tek 
Një kolltuk dysh
Një kolltuk tresh
Një tavolinë mesi 
Një bufe me dy rafte
Transporti nuk është i përfshirë në çmim
Çmimi i blerjes 2700€ 
Çmimi i distutueshem 1100€
Jane te perdorura shume pak, pothuajse si te reja.
Adresa " Te rreth rrotullimi i Shkozës Tirane
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Mobileria Online
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 2700EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

1100EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Shitet Bufe dhe set kolltuqe te perdorur / Kolltuqe me lekure/ kolltuqe te perdorur /

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/09/2021 Ora 10:54:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1100

 
 
Shperndaje me miqt e tu...