Oferta Fustan me qera per nuse 2021 / Fustan me qera per fejes / Fustan me qera per dasma / Fustan me qera elegant per mbremje FUSTAN me qera per nuse me Dantell / FUSTAN me qera per nuse me crep fabric / FUSTAN me qera per matura nga Biznesi Fustane Me Qera Online bli Tani ne PanairinOnline
Fustan me qera per nuse 2021 / Fustan me qera per fejes / Fustan me qera per dasma / Fustan me qera elegant per mbremje FUSTAN me qera per nuse me Dantell / FUSTAN me qera per nuse me crep fabric / FUSTAN me qera per matura
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
FUSTANE ME QERA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Fustane Me Qera Online

 

Fustan me qera per nuse 2021 / Fustan me qera per fejes / Fustan me qera per dasma / Fustan me qera elegant per mbremje FUSTAN me qera per nuse me Dantell / FUSTAN me qera per nuse me crep fabric / FUSTAN me qera per matura
Për ditën më të rëndësishme të jetës tuaj, ne jemi zgjidhja ideale për ju.
Kontaktoni në: +355697410707
Modele të ndryshme fustanesh të të gjitha llojeve.
Në magazinën tonë janë mbi 4700 fustane të markave më prestigjoze në botë.
Kemi të gjitha masat nga 36 deri në 56 dhe nga XS/S/M/L/XL/XXL
Kemi fustane të punuara me dorë nga stilistët tanë.

Rezervimi dhe prova për të marrë një fustan me qera, duhet të bëhet minimalja 72 orë përpara. 
Pagesa bëhet 100 % parapagim 72 orë përpara, në momentin e provës.
Garanci mbahet 50% e vlerës së fustanit si dhe ID ose pashaporta.

Pagesa bëhet pranë dyqaneve tona në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA.
Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë.

Marrim porosi për Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni. Në çmim nuk përfshihet posta.
Posta për Kosovë 3 euro / Për Shqipëri 300 lek / Për Maqedoni 400 denar.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Fustane Me Qera Online
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Fustan me qera per nuse 2021 / Fustan me qera per fejes / Fustan me qera per dasma / Fustan me qera elegant per mbremje FUSTAN me qera per nuse me Dantell / FUSTAN me qera per nuse me crep fabric / FUSTAN me qera per matura

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/09/2021 Ora 9:41:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...