Oferta Taksi Niku / Taksi Gjirokaster Kucove / Taksi Gjirokaster Rrogozhine / Taksi Gjirokaster Kavaje Taxi Niku / Taxi Gjirokaster Kucove / Taxi Gjirokaster Rrogozhine / Taxi Gjirokaster Kavaje nga Biznesi Taksia Online bli Tani ne PanairinOnline
Taksi Niku / Taksi Gjirokaster Kucove / Taksi Gjirokaster Rrogozhine / Taksi Gjirokaster Kavaje   Taxi Niku / Taxi Gjirokaster Kucove / Taxi Gjirokaster Rrogozhine / Taxi Gjirokaster Kavaje
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
TAKSIA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Taksia Online

 

Taksi Niku / Taksi Gjirokaster Kucove / Taksi Gjirokaster Rrogozhine / Taksi Gjirokaster Kavaje Taxi Niku / Taxi Gjirokaster Kucove / Taxi Gjirokaster Rrogozhine / Taxi Gjirokaster Kavaje
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni ne Whapsapp:   +355697410707
Shërbim taksi brenda dhe jashtë Shqiperisë
Prioritetet tona janë :
  1. Me makinat vetura  4+1 dhe furgon 8+1 e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  2. Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  3. Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  4. Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  5. Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  6. Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  7. Transport të dokumentave të ndryshme.
  8. Transport për ilaçe dhe ushqime
Parapagim 20% të vlerës për ta rezervuar vendin tuaj, në rast se nuk vjen, pagesa është e pa kthyeshme për makinat vetura dhe furgona.
Pagesa bëhet e plotë në momentin që niset makina.
Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Taksia Online
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi Niku / Taksi Gjirokaster Kucove / Taksi Gjirokaster Rrogozhine / Taksi Gjirokaster Kavaje Taxi Niku / Taxi Gjirokaster Kucove / Taxi Gjirokaster Rrogozhine / Taxi Gjirokaster Kavaje

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 01/09/2021 Ora 10:45:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...