Oferta Taksi Arturi / Taksi Berat Pogradec / Taksi Berat Korce / Taksi Berat Ersek / Taksi Berat Leskovik Taxi Arturi / Taxi Berat Pogradec / Taxi Berat Korce / Taxi Berat Ersek / Taxi Berat Leskovik nga Biznesi Taksia Online bli Tani ne PanairinOnline
Taksi Arturi / Taksi Berat Pogradec / Taksi Berat Korce / Taksi Berat Ersek / Taksi Berat Leskovik  Taxi Arturi / Taxi Berat Pogradec / Taxi Berat Korce / Taxi Berat Ersek / Taxi Berat Leskovik
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
TAKSIA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Taksia Online

 

Taksi Arturi / Taksi Berat Pogradec / Taksi Berat Korce / Taksi Berat Ersek / Taksi Berat Leskovik Taxi Arturi / Taxi Berat Pogradec / Taxi Berat Korce / Taxi Berat Ersek / Taxi Berat Leskovik
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni ne Whapsapp:   +355697410707
Shërbim taksi brenda dhe jashtë Shqiperisë
Prioritetet tona janë :
  1. Me makinat vetura  4+1 dhe furgon 8+1 e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  2. Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  3. Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  4. Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  5. Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  6. Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  7. Transport të dokumentave të ndryshme.
  8. Transport për ilaçe dhe ushqime
Parapagim 20% të vlerës për ta rezervuar vendin tuaj, në rast se nuk vjen, pagesa është e pa kthyeshme për makinat vetura dhe furgona.
Pagesa bëhet e plotë në momentin që niset makina.
Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Taksia Online
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi Arturi / Taksi Berat Pogradec / Taksi Berat Korce / Taksi Berat Ersek / Taksi Berat Leskovik Taxi Arturi / Taxi Berat Pogradec / Taxi Berat Korce / Taxi Berat Ersek / Taxi Berat Leskovik

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 01/09/2021 Ora 10:20:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...