Oferta Taksi Vlore Lezhe / Taksi Vlore Shengjin / Taksi Vlore Shkoder / Taksi Vlore Velipoje / Taksi Vlore Vau i Dejes Taxi Mikeli / Taxi Vlore Lezhe / Taxi Vlore Shengjin / Taxi Vlore Shkoder / Taxi Vlore Velipoje / Taxi Vlore Vau i Dejes nga Biznesi Taxi Blerimi Vlore - TAXI BLERIMI VLORE
 Taksi Vlore Lezhe / Taksi Vlore Shengjin / Taksi Vlore Shkoder / Taksi Vlore Velipoje / Taksi Vlore Vau i Dejes Taxi Mikeli / Taxi Vlore Lezhe / Taxi Vlore Shengjin / Taxi Vlore Shkoder / Taxi Vlore Velipoje / Taxi Vlore Vau i Dejes
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
TAXI BLERIMI VLORE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TAXI BLERIMI VLORE

Taksi Vlore Lezhe / Taksi Vlore Shengjin / Taksi Vlore Shkoder / Taksi Vlore Velipoje / Taksi Vlore Vau i Dejes Taxi Mikeli / Taxi Vlore Lezhe / Taxi Vlore Shengjin / Taxi Vlore Shkoder / Taxi Vlore Velipoje / Taxi Vlore Vau i Dejes

Publike para 636 diteve - Me date 03/04/2022 Ora 1:02:00 AM

Taksi Mikeli , Taksi Vlore Lezhe , Taksi Vlore Shengjin , Taksi Vlore Shkoder , Taksi Vlore Velipoje , Taksi Vlore Vau i Dejes Taxi Mikeli , Taxi Vlore Lezhe , Taxi Vlore Shengjin , Taxi Vlore Shkoder , Taxi Vlore Velipoje , Taxi Vlore Vau i Dejes
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp :  +355695143502
Shërbim taksi brenda dhe jashtë Shqiperisë
Prioritetet tona janë :
  1. Me makinat vetura  4+1 dhe furgon 8+1 e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  2. Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  3. Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  4. Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  5. Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  6. Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  7. Transport të dokumentave të ndryshme.
  8. Transport për ilaçe dhe ushqime
Parapagim 20% të vlerës për ta rezervuar vendin tuaj, në rast se nuk vjen, pagesa është e pa kthyeshme për makinat vetura dhe furgona.
Pagesa bëhet e plotë në momentin që niset makina.
Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë / V1304  07D0423
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Taxi Blerimi Vlore
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi Vlore Lezhe / Taksi Vlore Shengjin / Taksi Vlore Shkoder / Taksi Vlore Velipoje / Taksi Vlore Vau i Dejes Taxi Mikeli / Taxi Vlore Lezhe / Taxi Vlore Shengjin / Taxi Vlore Shkoder / Taxi Vlore Velipoje / Taxi Vlore Vau i Dejes

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/04/2022 Ora 1:02:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1537 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...