Oferta NE ASTIR AMBIENT KOMERICAL PER SHITJE! ID: Billion805 nga Biznesi BILLION G&G GROUP bli Tani ne PanairinOnline
NE ASTIR AMBIENT KOMERICAL PER SHITJE! ID: Billion805
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
BILLION G&G GROUP
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  BILLION G&G GROUP

 

NE ASTIR AMBIENT KOMERICAL PER SHITJE! ID: Billion805
NE ASTIR AMBIENT KOMERICAL PER SHITJE!
ID: Billion805
Çmimi:380000 €
Ne zonen e Astirit shitet ambient komercial. Ka nje siperfaqe 600 m2, ndodhet ne katin -1 te nje pallati te ri ku nje pjese eshte dalje ne katin zero dhe nje pjese ne -1, Ambienti eshte i mirembajtur dhe i organizuar ne menyre te rregullt . Mund te sherbeje per tipologji te ndryshme biznesi. Zona ne te cilin ndodhet te ofron te gjitha sherbimet, ka vizibilitet ne rruge kryesore si dhe levizshmeri te larte te Per me shume informacion dhe per ta vizituar pronen kontaktoni ne 0692033500
SHTEPI NE SHITJE BILLION GROUP
NE ASTIR BILLION G&G GROUP
NE ASTIR ME QERA BILLION G&G GROUP 
NE ASTIR SHTEPI ME QERA BILLION G&G GROUP
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : BILLION G&G GROUP
Çmimi pa ofertë : 380000EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

380000EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

NE ASTIR AMBIENT KOMERICAL PER SHITJE! ID: Billion805

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 21/07/2021 Ora 3:10:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 380000

 
 
Shperndaje me miqt e tu...