Oferta Karrotrec ne Fier Lushnje Rrogozhine nga Karrotrec Bobo nga Biznesi KARROTREC ONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Karrotrec ne Fier  Lushnje Rrogozhine nga Karrotrec Bobo
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
KARROTREC ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  KARROTREC ONLINE

 

Karrotrec ne Fier Lushnje Rrogozhine nga Karrotrec Bobo
Ju është prishur automjeti juaj?
Karrotreci ynë do tju tërheqës me kujdes makinën tuaj deri në garazhin tuaj ose në servisin me te afert.
TRANSPORT STANDARD ME KARROTREC
Kosto e sherbimit 1 euro per Km
ZGJIDHJA E PROBLEMEVE ME BATERINE
Problemet me baterine e makines mund t’i ndodhë çdokujt, edhe nëse ju kujdeseni shume për mirëmbajtjen e rregullt të baterisë.
Por mos u shqetësoni, Karrotrec online 24 ore do të jetë në gjendje t'ju ndihmojë sa me shpejt qe të jetë e mundur në të gjithë Shqiperine.

GOMË E SHFRYRË
Një gome mund të çahet ose shfryhet ne cdo moment dhe ju ndoshta nuk keni mjetet që ju nevojiten për të ndryshuar ose rregulluar gomen e makines.
Karrotrec online 24 ore do t'ju ndihmojë në pak kohë qe tju ndërrojmë gomen e demtuar.

BLLOKIMI I DYERVE TE MAKINES
Keni harruar çelësin tuaj brenda automjetit dhe nuk e hapni dot makinen?
Ne jemi të pajisur me pajisjet e duhura për të zhbllokuar dyert e automjetit tuaj pa shkaktuar dëme dhe në kohë rekord!

KENI PESUAR AKSIDENT ME MAKINE.
Nuk ka asgjë më keq sesa të përfshihesh në një aksident.
Nëse automjeti juaj ka pësuar një aksident dhe nuk mund të drejtohet më, ju gjithashtu mund të telefononi Karrotrec online 24 ore.
Ju do ta dini çmimin paraprakisht per transportin dhe mund të vendosni vete se ku doni ta transportoni automjetin tuaj.

KENI NGELUR PA BENZINE?
Ju ka mbaruar benzina dhe keni ngelur ne rruge dhe nuk keni mundesi te shkoni ne karburantin me te afert ?

Në këtë rast, Karrotrec online 24 ore do t'ju vije ne ndihme duke ju tërhequr deri në stacionin më të afërt të karburantit ose do tju furnizoje me karburant. 

Kosto e sherbimit 1 euro per Km
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : KARROTREC ONLINE
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Karrotrec ne Fier Lushnje Rrogozhine nga Karrotrec Bobo

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 18/07/2021 Ora 12:33:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...