Oferta Shitet objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni nga Biznesi Agjensi Imobilare bli Tani ne PanairinOnline
Shitet objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
AGJENSI IMOBILARE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Agjensi Imobilare

 

Shitet objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni
Objekti eshte projektuar per 5 kate per resort
Dy kate restorant dhe tre kate hotel, parkim para dhe pishina pas.

Kontaktoni ne +355697410707

Parametrat e objektit.
Siperfaqa e ndertuar 1600 m2
Me dy kate
Një katë ka 800 m2
Kati i dytë i dytë i pa suvatuar ( por e suvatojmë nese bëhet 30% e pageses ) 
Me dokumente të rregullta  me hipotekë .
Me sipërfaqe parkimi para objektit 200 m2
Me sipërfaqe parkimi pas objektit 1600m2
Vend për të vendosur ashensor nëse do t'i duhet biznesit.Për ashensorë të madh 2.4m x. 2.4m
Për ashensorë të vogël 1.7m x. 1.7m
Me linjë trefazor
Ujë 24 orë me dy puse .
Lartësia e kati të parë 4.6 m
Lartësia e kati të dytë 4.6 m
Peshmbajtja e katit të dytët 1500kg për m2
Toka bashkë me sipërfaqen e nderuar 3000 m2
Në çmim është e perfshirë toka dhe parkingu 
Çmimi për m2 për objektin e nderuar = 1400€ m2
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Agjensi Imobilare
Posta qe kryen Transportin : Agjensi Imobilare
Çmimi pa ofertë : 2240000EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

2230000EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Shitet objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/07/2021 Ora 1:42:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 2230000

 
 
Shperndaje me miqt e tu...