Oferta Jepet me qera objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni nga Biznesi Agjensi Imobilare bli Tani ne PanairinOnline
Jepet me qera objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
AGJENSI IMOBILARE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Agjensi Imobilare

 

Jepet me qera objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni
Qera mujore = 4000€ të dy katet  dhe parkingu para dhe pas
Qera mujore = 1500€ të katin e  dhe parkingu vetëm para.

Kontaktoni ne +355697410707
Parametrat e objektit.
Siperfaqa 1600 m2
Me dy kate
Një katë ka 800 m2
Kati i dytë i dytë i pa suvatuar ( por e suvatojmë nese bëhet kontratë 2 vjeçare me të drejt perseritje ) 
Me dokumente të rregullta  me hipotekë .
Me sipërfaqe parkimi para objektit 400 m2
Me sipërfaqe parkimi pas objektit 1600m2
Vend për të vendosur ashensor nëse do t'i duhet biznesit.
Për ashensorë të madh 2.4m x. 2.4m
Për ashensorë të vogël 1.7m x. 1.7m
Me linjë trefazorUjë 24 orë me dy puse .
Lartësia e kati të parë 4.6 m
Lartësia e kati të dytë 4.6 m
Peshmbajtja e katit të dytët 1500kg për m2
Toka bashkë me sipërfaqen e nderuar 3000 m2
Parapagim 3 muaj  nga momenti i nënshkrimit të marrëveshjes
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Agjensi Imobilare
Posta qe kryen Transportin : Agjensi Imobilare
Çmimi pa ofertë : 4000EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

1500EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Jepet me qera objekt per biznes ne rrugen nacionale Kamez Fushe Kruje km 3 nga Boni

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/07/2021 Ora 1:31:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1500

 
 
Shperndaje me miqt e tu...