Oferta Stikera me adeziv nga Biznesi PANAIRI ONLINE SHPK bli Tani ne PanairinOnline
Stikera me adeziv
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

 

Stikera me adeziv
Stikera te permasave dhe forma të ndryshme.
Në ofertë përfshihet :
Një m2 adeziv i cili pritet në varësi të permasave që kanë stikerat.
Mund të priten në forma katrore, vezake ose sipas formës.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE SHPK
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 2500LEKE Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

2300LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Stikera me adeziv

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 05/07/2021 Ora 2:43:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 2300

 
 
Shperndaje me miqt e tu...