Oferta Makina me qera ne Durres Porche i Bardhe 2005 nga Theo Global-Rent A Car In Albania nga Biznesi Makina Me Qera Albania bli Tani ne PanairinOnline
Makina me qera ne Durres Porche i Bardhe 2005 nga Theo Global-Rent A Car In Albania
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
MAKINA ME QERA ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Makina Me Qera Albania

 

Makina me qera ne Durres Porche i Bardhe 2005 nga Theo Global-Rent A Car In Albania
Nuk keni pse blini nje makine te re kur e merrni te ne me qira per aq dite sa ju deshironi.


Porche I Bardhe 2005
E Bardhë
Prodhim i 2005
Me Benzine/Gaz 4.5
Me kambio Automatike

   

Cmimet në varësi të ditëve: 
Për 1 deri 3 ditë  = 70€
Për 4 deri 7 ditë  = 60€
Për 8 ditë +  = 50€

Adresa tona: 
Ne Tirane te Astiri
Te aeroporti Tirana International Airport Nene Tereza 
Ne Durres te ura e Dajlanit ne plazh
Rruga e Barrikadave  te Galeria te Kati i dyte - Tirane 
Rezervimi: Pagesa behet minimalja 72 ore perpara.
Pagesa prane zyrave tona ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Posta qe kryen Transportin : Theo Global - Rent A Car
Çmimi pa ofertë : 70EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

50EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makina me qera ne Durres Porche i Bardhe 2005 nga Theo Global-Rent A Car In Albania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 05/07/2021 Ora 12:40:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 50

 
 
Shperndaje me miqt e tu...