Oferta Perde modern me kombinim Apple Gri me percina nga Perde Turku nga Biznesi Perde Turku bli Tani ne PanairinOnline
Perde modern me kombinim Apple Gri me percina nga Perde Turku
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PERDE TURKU
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Perde Turku

 

Perde modern me kombinim Apple Gri me percina nga Perde Turku

Perde me kombinim cope e trashe dhe tyl me Apple Gri te qendisur, e  pershtatshme per ambiente shtepie ose hotele

Karakteristikat e produktit:

Tyl kristal, me qendisje ngjyre Gri te figures Apple, 4m;

Cope e trashe, Gri me bezhe, me qendisje ngjyre Grit e figures Apple 2m;

Percina Gri Mat me dekor, sasia totale 36 cope;

Shirit 10 cm (fortesa e percinave) 6m;

Lartesia e perdes e perfunduar 2.5 m;

E pershtatshme per nje shkop perdeje 2,5 m te gjate.

 

Shkopi i inoksit (prej 2,5 m) NUK eshte i perfshire ne cmim!<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GvI2_T2SlZ8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>Shenime: Marrim porosi per permasa te ndryshme, ne baze te kerkesave te klientit, ne pershtatje me ambientin. 

Matjet ne shtepi, montimi dhe transporti nuk perfshihen ne cmim.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Perde Turku
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje stoku : 4

Çmimi :

10000LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Perde modern me kombinim Apple Gri me percina nga Perde Turku

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/07/2021 Ora 2:50:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 10000

 
 
Shperndaje me miqt e tu...