Oferta Kend me mekanizem cop mermer nga mobileri Enri Tirane nga Biznesi Mobileria Online bli Tani ne PanairinOnline
Kend me mekanizem cop mermer nga mobileri Enri Tirane
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
MOBILERIA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Mobileria Online

 

Kend me mekanizem cop mermer nga mobileri Enri Tirane
Kend per sallon me materiale ekologjike
Parametrat e kendit me mekanizem :
Dy divane nga196cm
Nje kend 90 cm qe bashkon 2 divanet ansore
Me bazament druri me garanci 15 vjecare
Me ndenjese me sfungjer 6000 lux me mbeshtjellje me vatine
Mbeshtesja me  dy mbushje  me sfungjer 6000 lux e me vatine italiane
Me mekanizem tek krahet dhe mbeshtetetset 
+ nje pup me permasa 60cm x 50cm lartesia 42cm
Gjatesia e kendit jashte per jashte eshte 280 cm x 280cm
Gjeraia 96 cm 
Lartesia me mbeshtetje nga tola 1 m
Transporti Lezhe Tirane Durres eshte i perfshire ne cmim. 
Transporti per qytetet e tjera ne baze te largesiseAdresa prane ures Tapize - Nikel Fush Kruje
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Mobileria Online
Posta qe kryen Transportin : mobileri Enri
Çmimi pa ofertë : 130000LEKE Ne gjendje stoku : 5

Çmimi :

120000LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kend me mekanizem cop mermer nga mobileri Enri Tirane

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/07/2021 Ora 1:39:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 120000

 
 
Shperndaje me miqt e tu...