Oferta Bluza t shirt te stampuara me Logon e Biznesit ose QR Code nga Biznesi PANAIRI ONLINE SHPK bli Tani ne PanairinOnline
Bluza t shirt te stampuara  me Logon e Biznesit ose QR Code
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

 

Bluza t shirt te stampuara me Logon e Biznesit ose QR Code
Stamponi logon e biznesit tuaj në bluzat e stafit tuaj për të reklamuar biznesin tuaj .
Mënyra më e mirë është me logo dhe QR Code 
Per stampim për bluza T-shirt me logo para dhe pas
Stampimi pas gjatesia 27 cm dhe lartesia sa te dale
Stampimi para gjatesia 11 cm dhe lartesia sa te dale
Stampimi me kamosh  ngjyre  gold
Masa e bluzave S - M - L - XL
Sasia minimale 7 cop 
Mbi 20 cop ka çmim tjetër.
Çmimi është pa fature për një copëMarrim porosi me Parapagese 70% te vleres


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE SHPK
Posta qe kryen Transportin : PANAIRI ONLINE SHPK
Çmimi pa ofertë : 1500LEKE Ne gjendje stoku : 500

Çmimi :

1200LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Bluza t shirt te stampuara me Logon e Biznesit ose QR Code

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 30/06/2021 Ora 5:08:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1200

 
 
Shperndaje me miqt e tu...