Oferta Mbajtese embelsire me tabaka gold dhe kapak qelqi nga Sezon Dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Mbajtese embelsire me tabaka gold dhe kapak qelqi nga Sezon Dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Mbajtese embelsire me tabaka gold dhe kapak qelqi nga Sezon Dekor
Mbajtese embelsirash me tabaka ngjyre gold dhe kapak qelqi per ti dhene elegance ambjenteve tuaja.
Karakteristikat e produktit:
Lartesia: 15 cm
Gjatesia: 29 cm
Gjeresia: 22 cm


Shenim: Sugjerohet te pershtatet ne kuzhine,sallone, mbi tavolina dhe kredenca.

Transporti brenda Tiranes eshte falas.
Adresa: Sulejman Delvina ,Nr 4 ,Tirana e Re ,perballe Postes nr 8


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

63EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Mbajtese embelsire me tabaka gold dhe kapak qelqi nga Sezon Dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/06/2021 Ora 1:57:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 63

 
 
Shperndaje me miqt e tu...