Oferta Set filxhanesh porcelani per caj nga Sezon Dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Set filxhanesh porcelani per caj nga Sezon Dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Set filxhanesh porcelani per caj nga Sezon Dekor
Set filxhanesh porcelani per caj me forme unike e pershtatur me varese dhe mbajtese druri.
Karakteristikat e produktit:
Lartesi: 27 cm
Gjeresi: 15 cmShenim: Sugjerohet te pershtatet ne kuzhine.
Transporti brenda Tiranes eshte falas.
Adresa: Sulejman Delvina ,Nr 4 ,Tirana e Re ,perballe Postes nr 8


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

31EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Set filxhanesh porcelani per caj nga Sezon Dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/06/2021 Ora 1:50:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 31

 
 
Shperndaje me miqt e tu...