Oferta Set mbajtes porcelani per embelsira nga Sezon Dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Set mbajtes porcelani per embelsira nga Sezon Dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Set mbajtes porcelani per embelsira nga Sezon Dekor
Set mbajtes embelsirash porcelani me kapak qelqi dhe strukture mbajtese prej druri. 

Karakteristikat e produktit:
Gjatesia:33 cm
Gjeresia:11 cm


Shenime: Set me 3 mbajtese porcelani ,me kapak prej qelqi dhe mbajtesja ku qendrojne prej druri.Mund te perdoren si aksesor dekorativ ne raftet tuaja te kuzhines ,ne restorante gjate eventeve per vendosjen e salcave ,recelrave apo embelsirave te vogla.

Transporti brenda Tiranes eshte falas.
Adresa: Sulejman Delvina ,Nr 4 ,Tirana e Re ,perballe Postes nr 8


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

30EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Set mbajtes porcelani per embelsira nga Sezon Dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/06/2021 Ora 1:19:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 30

 
 
Shperndaje me miqt e tu...