Oferta Vazo qeramike dekorative baby blue nga Sezon Dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Vazo qeramike dekorative baby blue nga Sezon Dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Vazo qeramike dekorative baby blue nga Sezon Dekor
Vazo qeramike ngjyre blu shume e pershtatshme si aksesor dekorativ ne sallonet dhe mbi kredencat tuaja.
Karakteristikat e produktit:
Lartesia:35cm
Diametri:13 cm 

Shenime: Vazo qeramike ne ngjyre baby blue ,e pershtatshme per tu vendosur mbi tavoline ,mund ta kompozoni me lule natyrale .Nje vazo dekorative,per te zbukuruar shtepite tuaja verore.

Transporti brenda Tiranes eshte falas.
Adresa: Sulejman Delvina ,Nr 4 ,Tirana e Re ,perballe Postes nr 8

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 2

Çmimi :

34EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Vazo qeramike dekorative baby blue nga Sezon Dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/06/2021 Ora 1:03:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 34

 
 
Shperndaje me miqt e tu...