Oferta Pikture me syte e maces nga Sezon Dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Pikture me syte e maces nga Sezon Dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Pikture me syte e maces nga Sezon Dekor
Pikture me syte e nje maceje, e realizuar ne perfeksion deri ne detaje per ti dhene ngjyre ambjenteve tuaja.
Karakteristikat e produktit:
Gjatesia:100 cm
Gjeresia:70 cm


Shenim: Sugjerohet te pershtatet ne sallone, bar-e dhe hotele.
Transporti brenda Tiranes eshte falas.
Adresa: Sulejman Delvina ,Nr 4 ,Tirana e Re ,perballe Postes nr 8

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

120EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Pikture me syte e maces nga Sezon Dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/06/2021 Ora 12:52:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 120

 
 
Shperndaje me miqt e tu...