Oferta Syze CHRISTIAN DIOR / Syze DITA / Syze orgjinale / syze te lira / Syze ne Tirane / Syze Moderrne nga Biznesi Jola Shop - Ora Online
Syze CHRISTIAN DIOR / Syze DITA / Syze orgjinale / syze te lira / Syze ne Tirane / Syze Moderrne
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
ORA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Ora Online

Syze CHRISTIAN DIOR / Syze DITA / Syze orgjinale / syze te lira / Syze ne Tirane / Syze Moderrne

Publike para 668 diteve - Me date 26/05/2021 Ora 2:26:00 PM

Syze CHRISTIAN DIOR , Syze DITA , Syze orgjinale , syze te lira , Syze ne Tirane , Syze Moderrne
Per tu dukur elegant dhe per te mbrojtur syte tuaj nga dielli, zgjidhja ideale do te ishin keto syze. Kontaktoni ne: +355697410707
Ne oferte perfshihet :
Nje pale syze dielli CHRISTIAN DIOR
Made in Paris-France
Me skelet plastik ngjyre te kafe
Me xham organik

Posta nuk eshte e perfshire ne cmim.
Posta per Tirane eshte 200 leke 
Posta per rrethe eshte 300 leke 
Marrim Porosi per rrethe vetem me parapagim.
Adressa: Rruga e Barrikadave perballe Shkolles "Lidhja e Prizerenit"

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Jola Shop
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 12000LEKE Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

10000LEKE

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Syze CHRISTIAN DIOR / Syze DITA / Syze orgjinale / syze te lira / Syze ne Tirane / Syze Moderrne

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/05/2021 Ora 2:26:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 10000 LEKE !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1485 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...