Oferta DIVAN CAPITONNE me dru mindi nga sezon dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
DIVAN CAPITONNE me dru mindi nga sezon dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

DIVAN CAPITONNE me dru mindi nga sezon dekor
Divan me strukture mindi natyral, i punuar ne detaje me pelhure ngjyre “Zafferano”

Karakteristikat e produktit:

Gjatesia: 284 cm
Gjeresia: 95 cm
Lartesia: 82 cm


Sugjerohet te vendoset ne holle biznesesh, zyra, sallone ,duke i kthyer ambientet tuaja ,ne nje oaz qetesie dhe ngrohtesie.

Transporti brenda Tiranes eshte i perfshire ne cmim.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

3406EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

DIVAN CAPITONNE me dru mindi nga sezon dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/05/2021 Ora 7:46:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 3406

 
 
Shperndaje me miqt e tu...