Oferta Set me 3 tavolina nga sezon dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Set me 3  tavolina nga sezon dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Set me 3 tavolina nga sezon dekor
Tavolina me dru shekullor natyral ,ne pjesen e siperme me efekt cimentoje 
Karakteristikat e produktit :
3 Tavolina me permasa te ndryshme
Tavolina nje :  Lartesia 25 cm, 
Tavolina dy :Lartesia 35 cm
Tavolina tre :Lartesia 45 cm
Diametri i seciles tavoline eshte 50 cm.Set tavolinash gjashtekendore ,te punuara me dru shekullor natyral dhe ne pjesen e siperme me efekt cimentoje.
Te pershtatshme per tu perdorur si tavolina mesi ose coffe table.

Transporti brenda Tiranes eshte i perfshire ne cmim.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

1115EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Set me 3 tavolina nga sezon dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/05/2021 Ora 6:42:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 1115

 
 
Shperndaje me miqt e tu...