Oferta Raft biblioteke me dru shekullor nga sezon dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Raft biblioteke me dru shekullor nga sezon dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Raft biblioteke me dru shekullor nga sezon dekor
Nje raft i vecante ,per tja shtuar dekorit te ambienteve tuaja .
Karakteristikat e produktit :
Gjatesia: 160 cm
Gjeresia: 45 cm
Lartesia: 250 cm
I ndare ne 6 kate ,

Ky raft eshte gdhendur mjeshterisht me dore ,i punuar deri ne detaje ,te cilat jane lehtesisht te dallueshme edhe ne pjesen lart te tij.


Shenime : Jo vetem dekorativ ,por ky raft eshte teper funksional per tu perdorur per vendosjen e aksesoreve te ndryshem ,librave ,duke i shtuar dekorit tuaj nje minibiblioteke 
Pervec kesaj raftet e cmontueshme ju japin mundesine ta ktheni ne nje minibar ,ne te cilin mund te pershtasni dhe televizorin.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

3197EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Raft biblioteke me dru shekullor nga sezon dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 10/05/2021 Ora 6:44:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 3197

 
 
Shperndaje me miqt e tu...