Oferta Libri TË DËGJOSH ZËRIN E LOTIT Autore Anita Hoxha nga Biznesi Unioni Global i Poeteve Shqiptar bli Tani ne PanairinOnline
Libri TË DËGJOSH ZËRIN E LOTIT Autore Anita Hoxha
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
UNIONI GLOBAL I POETEVE SHQIPTAR
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Unioni Global i Poeteve Shqiptar

 

Libri TË DËGJOSH ZËRIN E LOTIT Autore Anita Hoxha

Libri është i ndarë me cikle .Tek ky libër mbizotëron tema e mprehtë shoqërore me epiqendër familjen ,të prekur  nga emigracioni  fenomen që ka lënë gjurmë te thellë  në shoqëri .
Te ky libër preket tema e emigracionit e cila ka lënë gjurmë të thella te autorja  dhe ne këtë kontekst herë  nëpermjet dedikimit  të drejtpërdrejt me nënën  babain dhe formave te letrave janë shprehur dhimbjet por dhe plagët sociale që përjeton një komb i tëre .

Titulli: TË DËGJOSH ZËRIN E LOTIT

FAQE 128

Autori Anita Hoxha
+355 69 539 4443


Fjalë kyçe

Motër/vëlla/Atdhe/dashuri/fëmijë/babai/kurbeti/deti/trendafili/Anitahoxha.

SHENIM:

NË ÇMIM NUK PËRFSHIHET POSTA
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Unioni Global i Poeteve Shqiptar
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 10 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

10 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri TË DËGJOSH ZËRIN E LOTIT Autore Anita Hoxha

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/11/2019 Ora 6:35:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 10 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...