Oferta Tavoline ngrenie me dru te fosilizuar nga sezon dekor nga Biznesi Sezon Dekor bli Tani ne PanairinOnline
Tavoline ngrenie me dru te fosilizuar nga sezon dekor
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SEZON DEKOR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Sezon Dekor

 

Tavoline ngrenie me dru te fosilizuar nga sezon dekor
Tavoline me dru mbi 2000 vjecar te fosilizuar.
Karakteristikat:
Gjatesia 255 cm
Gjeresia 105 cm
Lartesia 75 cm
 Pesha: 295 kg
Trashesia e Syprines: 5 cm
 Syprina eshte e ndare nga bazamenti,
 Bazamenti eshte inoks,
 Nuancat jane nje nderthurje e geshtenjes se erret dhe bezhes se lehte.Shenim: Fosilet tregojne nje te kaluar te larget ku kane ekzistuar shume specie kafshesh dhe bimesh qe sot nuk ekzistojne me.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Sezon Dekor
Posta qe kryen Transportin : Sezon Dekor
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

4300EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Tavoline ngrenie me dru te fosilizuar nga sezon dekor

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 07/05/2021 Ora 2:20:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 4300

 
 
Shperndaje me miqt e tu...