Oferta Bileta Avioni per te gjitha destinacionet ne itali nga Biznesi AGJENSI LAMI bli Tani ne PanairinOnline
Bileta Avioni per te gjitha destinacionet ne itali
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
AGJENSI LAMI
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 AGJENSI LAMI

 

Bileta Avioni per te gjitha destinacionet ne itali
Per ju qe keni per te  udhetuar me avion dhe keni destinacion Italine , kemi nje OFERTE SPECIALE  deri ne tetor te 2020
Kjo oferte vlen nga sot deri ne dat 12 nentor 2019 deri ne ora 23:47 minuta
Oferta vlen per te gjitha destinacionet e meposhtme:
Tirane – Milano Malpensa
Tirane – Milano Bergamo
Tirane – Piza
Tirane – Venecia
Tirane – Roma Flumicino
Tirane – Napoli
Tirane – Verona
Tirane – -Bologna Bolonja
Tirane – Genova Xhenova
Oferta vlen per 21 personat e pare qe do te kontaktojne nepermjet panairit online
Bileta vlen per klasin ekonomik
Çmimi real I biletes eshte 47 euro me oferte fillon nga 39 euro

Fjale kyçe: Bilete avioni /  Bilete per itali / bilete e lire / 

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : AGJENSI LAMI
Posta qe kryen Transportin : AGJENSI LAMI
Çmimi pa ofertë : 47 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

39 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Bileta Avioni per te gjitha destinacionet ne itali

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/11/2019 Ora 5:22:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 39 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...