Oferta TAKSI ne VLORE Merr Taxi VLORA Albania nga Biznesi Taksia Online bli Tani ne PanairinOnline
TAKSI ne VLORE  Merr Taxi VLORA Albania
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
TAKSIA ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Taksia Online

 

TAKSI ne VLORE Merr Taxi VLORA Albania
Sherbim profesional TAKSI  me çmime konkuruese në treg. Guida Turistike brenda dhe jashte Shqiperine.
Kontaktoni:+355695634359

GUIDA BRENDA DHE JASHTE VLORE

Eksperienca mbi 20 vite ne sherbimin Taksi
Sherbim i kulturuar ne kohe
Komunikim Perfekt 
Sherbim brenda dhe jashte Vlore
Çmime konkuruese në treg
Guida turistike ne gjithe Shqiperine
Me pazar ose dhe me taximeter, në dëshiren e klientëve

Sherbim 24 ore non stop

Vendqendrimi;
VLORE ALBANIA


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Taksia Online
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

TAKSI ne VLORE Merr Taxi VLORA Albania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 02/03/2021 Ora 10:20:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...