Oferta Aparature me ultra foton dhe ultra tinguj nga Biznesi Produkte Të Lira bli Tani ne PanairinOnline
Aparature me ultra foton dhe ultra tinguj
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
PRODUKTE TË LIRA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Produkte Të Lira

 

Aparature me ultra foton dhe ultra tinguj
Për trajtimin e lëkures për rigjenerimin e kolagjenit në mënyrë natyrale dhe reduktimin e rrudhave.
Shumë e lehtë në përdorim
Ka katër opsione 
Për hapjen e poreve ka opsionin  vibruese i cili nxeh lëkurën dhe hap poret që kremi të depërtojë deri në shtresën e tretë aty ku është kolagjeni.
Ka dritën e kuqe
Dritën jeshile
Dhe dritën blu të cilat aplikohen nga një minutë sipas radhës.
Posta është falas në Tiranë
Pagesa 100% parapagim
Produk i Zvicrës

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Produkte Të Lira
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 124EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

15EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Aparature me ultra foton dhe ultra tinguj

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 02/03/2021 Ora 10:38:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 15

 
 
Shperndaje me miqt e tu...