Oferta Elefanti prej pellushi nga Biznesi Produkte Të Lira bli Tani ne PanairinOnline
Elefanti prej pellushi
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
PRODUKTE TË LIRA
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Produkte Të Lira

 

Elefanti prej pellushi
Një dhuratë e bukur për fëmijën tuaj
Elefanti Prej Pellushi i përdorur
Shitet për arsye ekonomike dhe mos përdorimi
Ndodhet në Tiranë
Posta në Tiranë falas
I pa paketuar. 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Produkte Të Lira
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Çmimi pa ofertë : 157EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

7EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Elefanti prej pellushi

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 02/03/2021 Ora 10:19:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 7

 
 
Shperndaje me miqt e tu...