Oferta Dhoma e Marinarit nga Kulla Hupi Bulqize Diber - Albania nga Biznesi Kulla Hupi bli Tani ne PanairinOnline
Dhoma e Marinarit nga Kulla Hupi Bulqize Diber - Albania
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
KULLA HUPI
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Kulla Hupi

 

Dhoma e Marinarit nga Kulla Hupi Bulqize Diber - Albania
Miresevini në dhomën e Marinarit nga Kulla Hupi. 
Një parajsë e vërtetë për dashamirësit e natyrës dhe ata që kërkojnë shplodhjen dhe qetësinë.
Në ofertë përfshihet :
 • Akomodimi për një natë për një person në dhomën e Marinarit. 
 • Është dhomë me 3 krevat marinari me 6 shtretër. 
 • Dhoma ndodhet në katin e parë nga toka.
 • Në dhomë ka internet
 • Tualeti është i përbashkët.
 • Tv ka vetëm te dhoma e oxhakut.
 • Aredimi është me lendë druri dhe mure guri.
 • Guida nuk është e përfshirë në çmim, sepse ndryshon në varësi të aktivitetit që dëshiron klienti.
 • Ambjentet e përbashkëta që mund të frkuentohen janë, oda e burrave, dhoma e oxhakut, tualetet, fusha per sporte te ndryshme, si dhe lulishtja perreth kulles. 
 • Internet ka në të gjitha ambjentet dhe është falas.
 • Ka parking dhe është falas
 • Nuk lejohet duhani në dhoma, vetëm në ambjentet e hapura.
 • Nuk pranohen persona të armatosur.
Shikoni video me pamjen e dhomës nga Kulla Hupi


Sh
ënime:
 • Në çmimi janë të përfshira darka dhe mëngjesi.
 • Dreka ka çmimi plus 10 euro për person ku mund të shijoni një vakt shumë të mirë me 4 korsi, sepse menuja është e ndryshme çdo ditë.
 • Rezervimi është me parapagim, minimumi 50% të vlerës.
 • Pranohet pagesa kesh, me paypal ose me transfertë bankare.
 • Nëse qëndron më shumë se 5 netë ka zbritje 10% të vlerës.
 • Për fëmijët mbi 5 vjeç ka kosto ekstra 10 euro, ndërsa për nën 5 vjeç është falas.
 • Pranohen kafshët shtëpiake por ka pagesë ekstra 10 euro për një kafshë.
 • Check-in nga ora 12:00 PM deri në 20:00 PM
 • Check-out deri në oren 11:00 AM
 • Orari 7:30 AM - 20:00 PM Monday - Sunday
Adresa 01: Fshati Lepurakë, Fushë-Bulqizë, Dibër - Albania Kulla Hupi

Transporti: Me makinë private ndiqni rrugën nacionale Tiranë - Bulqizë - Peshkopi, kur vjen nga Bulqiza Fshati ndodhet në anë e majtë te ura e Fushë Bulqizës, 20 metra para karburantit.
Merrni rrugën e fshatit rreth 2 km dhe ka një tabelë në gur ku shkruan Kulla Hupi, aty fillon rruga e shtruar me çakëll, për afersisht edhe 1 km deri sa të arrini te kulla.
Me trasport publik mund të merrni autobuzin e linjës Tiranë - Bulqizë - Shupenzë - Peshkopi deri te ura e Fushë Bulqizës, 20 metra para karburantit dhe nga aty mund të ecni në këmbë për 2 km deri te Kulla Hupi.
Bileta e autobuzit ose furgonave është 1000 lek vajtje-ardhje. Kohëzgjatja e udhëtimit me autobus nga Tirana deri te ura e Fushë Bulqizës afërsisht 3 orë.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Kulla Hupi
Çmimi pa ofertë : 30EURO Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

25EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dhoma e Marinarit nga Kulla Hupi Bulqize Diber - Albania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/02/2021 Ora 10:35:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 25

 
 
Shperndaje me miqt e tu...