Oferta Shitet Akuarium vezak model glob me diametër 30 cm nga Pet Shop Klodi nga Biznesi Pet Shop Klodi bli Tani ne PanairinOnline
Shitet Akuarium vezak model glob me diametër 30 cm nga Pet Shop Klodi
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online remax-alpha
Welcome BIZNESI !
PET SHOP KLODI
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Pet Shop Klodi

 

Shitet Akuarium vezak model glob me diametër 30 cm nga Pet Shop Klodi
Për të apasionuarit e peshqëve, ky është një akuarium shumë i veçantë dhe i bukur.
Për rezervime kontaktoni në nr tel: +355 69 741 07 07

Në ofertë përfshihet:
  • Një akuarium vezak model glob
  • Me dekorime
  • Për të mbajtur deri në 5 peshq
  • Ujin duhet t'ja ndërroni një herë në dy javë 20% e ujit.
  • Ka pompë filtrimi për ujin.
Shikoni videon për më tepër detaje.


Posta brenda Tiranës = 300 lek
Posta ne qytete te tjera të Shqipërisë = 500 lek
Adresa 01: Rruga e Dibrës - Tranë - Abania
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Pet Shop Klodi
Posta qe kryen Transportin : Pet Shop Klodi
Çmimi pa ofertë : 3900LEKE Ne gjendje stoku : 9

Çmimi :

3500LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Shitet Akuarium vezak model glob me diametër 30 cm nga Pet Shop Klodi

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/02/2021 Ora 9:05:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 3500

 
 
Shperndaje me miqt e tu...